Ferie med natur, ro og masser af oplevelser

Skovsgaard Gods ligger på det sydlige Langeland – langt fra byens jag og larm. Her er ro og tid, skov og strand, natur og mark og masser af oplevelser for hele familien.

Skovsgaard Gods kombinerer naturbevarelse, formidling og økologisk landbrug. En ferie på Skovsgaard er både badeferie, sommerhusferie, naturferie og bondegårdsferie.

Oplevelser hver dag

Der er altid masser af opleve på Skovsgaard Gods. Her er museer, vandhuller, naturformidling, skov, strand, enge, dyr og haver.

Se flere muligheder hos Campaya på Weekendophold

Lundstedet - plads til 4 personer

Lundstedet er et lille bondehus i skovbrynet ud til de smukke Påø Enge. Det ligger et par kilometer fra Godset og 300 meter fra Påø Strand.

Her er roen komplet, men man må nok regne med at blive vækket tidligt af fuglesang. Her kan I meget nemt se traner og andre smukke vadefugle hver dag ude på engen og harer og vildt i den gamle egeskov. Her får I en ferie midt i naturen med kun 300 meter til stranden.

Skovsgaards marker omringer den lille gård, og hver dag kan I hilse på godsets dyr, der dagligt græsser derude.

Huset indeholder et veludrustet spisekøkken, to soveværelser med dobbeltseng, stue med sovesofa og spisestue, toilet og bryggers. Haven er udstyret med gode havemøbler, bålsted, grill og en fantastisk udsigt til både skov og eng.

Der er god plads til fire mennesker.

Book her (Åbner i campaya.dk)


Påøgård - plads til 12 personer

Med op til 12 sovepladser danner Påøgaard rammen om ferien for den store familie.

Det første man ser, når man ankommer til Påøgården, er den smukke udsigt fra gårdpladsen ud over Skovsgaards fredede enge, der ser ud som de gjorde i starten af 1900-tallet. I dag græsser Skovsgaard Gods' dyr på engene, og gæs kommer flyvende hver dag.

Påøgård ligger ganske få hundrede meter fra stranden, midt i naturen og et par kilometer fra Skovsgaard Gods' hovedbygninger og med langt til nærmeste nabo. Så her får man en uforstyrret kombineret bade-, natur- og bondegårdsferie.

Huset har hele fire soveværelser, en stor stue, stort køkken, viktualierum og badeværelse. Køkkenet er veludstyret, og huset har både vaskemaskine og en lille kummefryser.

Fryseren er praktisk, hvis man fanger mange fisk ved stranden som ligger få hundrede meter væk.

Book her


Kågården - plads til 12 personer

Kågården fremstår betagende, med sine historiske fredede bygninger, der ligger et stenkast fra stranden og med udsigt til Skovsgaards fredede enge og vildgræsende dyr.

Når du holder ferie på Kågården, bliver du velsignet med udsigten til Skovsgaards fredede enge, der ser ud som de gjorde i starten af 1900-tallet. I dag græsser Skovsgaard Gods' dyr på engene, og gæs kommer flyvende hver dag.

Kågården ligger ganske kort fra stranden, et par kilometer fra Skovsgaard Gods' hovedbygninger og med langt til nærmeste nabo. Her får i en kombineret bade-, natur- og bondegårdsferie.

Huset har hele 12 sovepladser fordelt ud på seks soveværelser, en stor opholdsstue, spisestue, stort køkken, viktualierum og badeværelse.

Book her.