Lundstedet - plads til 4 personer

Lundstedet er et lille bondehus i skovbrynet ud til de smukke Påø Enge. Det ligger et par kilometer fra Godset og 300 meter fra Påø Strand.

Her er roen komplet, men man må nok regne med at blive vækket tidligt af fuglesang. Her kan I meget nemt se traner og andre smukke vadefugle hver dag ude på engen og harer og vildt i den gamle egeskov. Her får I en ferie midt i naturen med kun 300 meter til stranden.

Skovsgaards marker omringer den lille gård, og hver dag kan I hilse på godsets dyr, der dagligt græsser derude.

Huset indeholder et veludrustet spisekøkken, to soveværelser med dobbeltseng, stue med sovesofa og spisestue, toilet og bryggers. Haven er udstyret med gode havemøbler, bålsted, grill og en fantastisk udsigt til både skov og eng.

Medlemsinfo

Som medlem af Danmarks Naturfredningsforening får du altid 20% rabat på booking af feriehuse på Skovsgaard.

Få oplysninger om hvordan gennem DNs medlemsside.


Påøgård - plads til 12 personer

Med op til 12 sovepladser danner Påøgaard rammen om ferien for den store familie.

Det første man ser, når man ankommer til Påøgården, er den smukke udsigt fra gårdpladsen ud over Skovsgaards fredede enge, der ser ud som de gjorde i starten af 1900-tallet. I dag græsser Skovsgaard Gods' dyr på engene, og gæs kommer flyvende hver dag.

Påøgård ligger ganske få hundrede meter fra stranden, midt i naturen og et par kilometer fra Skovsgaard Gods' hovedbygninger og med langt til nærmeste nabo. Så her får man en uforstyrret kombineret bade-, natur- og bondegårdsferie.

Huset har hele fire soveværelser, en stor stue, stort køkken, viktualierum og badeværelse. Køkkenet er veludstyret, og huset har både vaskemaskine og en lille kummefryser.


Kågården - plads til 12 personer

Kågården fremstår betagende, med sine historiske fredede bygninger, der ligger et stenkast fra stranden og med udsigt til Skovsgaards fredede enge og vildgræsende dyr.

Når du holder ferie på Kågården, bliver du velsignet med udsigten til Skovsgaards fredede enge, der ser ud som de gjorde i starten af 1900-tallet. I dag græsser Skovsgaard Gods' dyr på engene, og gæs kommer flyvende hver dag.

Kågården ligger ganske kort fra stranden, et par kilometer fra Skovsgaard Gods' hovedbygninger og med langt til nærmeste nabo. Her får i en kombineret bade-, natur- og bondegårdsferie.

Huset har hele 12 sovepladser fordelt ud på seks soveværelser, en stor opholdsstue, spisestue, stort køkken, viktualierum og badeværelse.


Shelters

Med overnatning i shelter får I naturen helt tæt på. Sov til lyden er nattens dyr, vågn op til fuglenes kvidren og nyd udsigten udover Skovsgaards enestående natur.

Vi har lige nu shelters tilgængelige for booking, som ligger tæt på naturformidlingen med udsigt til både køkkenhave og naturskønne marker.

Fra shelters er der kun få minutters gang til Café haven og indgang til Skovsgaards udstillinger, vandreruter og naturformidling, som der kan tilkøbes adgang til enten hos Café haven eller her på vores hjemmeside.

Ved overnatning i shelter er der ikke adgang til køkken eller indendørsfaciliteter. Der er mulighed for at benytte bålsted og tilkøbe brænde. Ved booking af shelter 3, 4 og 5 er det muligt at slå eget telt op.

En overnatning koster 50 kroner per person og der bookes til 3 personer ad gangen. Der er mulighed for at benytte toiletter og tage et bad for 20 kroner.


Naturophold på Skovsgaard

Når I booker et naturophold på Skovsgaard får I en samlet pakke:

  • Et tippitelt indrettet med pallesenge, madrasser, sengetøj og hygge - indrettet til 4 personer
  • Adgang til fællesrum med almindelige ovne, køleskab, service og alt basalt køkkenudstyr, som deles med de andre gæster
  • Adgang til hele Skovsgaards areal med udstillinger, naturværksted, vandreruter mm.
  • Et dagligt program med aktiviteter målrettet børnefamilier med børn i alderen 3-12 år

Som gæst på vores naturophold får i de optimale rammer for, at få en ferie med plads til Naturdannelse, ro og fordybelse. I bestemmer selv, hvor meget I vil have med - ligesom I også selv er med til at lave mad i selskab med de andre familier. Vi ser det som en afslappende højskole hvor både små og store får lidt mere, end de forventer.