Naturværkstedet på Skovsgaard Gods er et formidlingsværksted, der er indrettet i en smuk stråtækt kampestensbygning, der oprindeligt har været Skovsgaards gamle svinestald.

I værkstedet kan børnefamilier låne grej og få idéer til aktiviteter og opdagelsesture i den omkringliggende smukke natur eller til at arbejde med produkter fra landbrug eller skovbrug.

I perioder i skolernes sommer- og efterårsferie er værkstedet åbent for alle Skovsgaards gæster.

Naturformidling for skoler

Udenfor skolernes ferier har skoler og institutioner mulighed for at benytte sig af Skovsgaard Naturformidling i forbindelse med undervisning i frie omgivelser.

Undervisningen kan dels omhandle naturfag, men alle fag er relevante: dansk, musik, idræt, matematik, m.m.

Information om åbningstider og temadage

Kontakt naturvejlederen på Skovsgaard Gods:

Marianne Krag Petersen
Skovsgaards Mølle
Påøvej 1
5900 Rudkøbing
Tlf.: 62 57 26 66 / 26 18 55 26
Fax: 62 59 26 60
Mail: mkp@dn.dk


Naturværkstedet er lukket i påskeferien

På grund af corona-smitte bør vi passe på hinanden ved at undgå kontakt med hinanden. Derfor er børnene sendt hjem, forældre arbejder hjemme og kultur- og fritidstilbud er lukket. Alt sammen med rigtig god grund, fordi situationen er alvorlig.

Heldigvis er der masser af plads på Skovsgaard Gods, og man er velkommen til at komme og gå en tur og gå på opdagelse i naturen - når bare man husker at holde god afstand til andre. Der vil også være åbent i gårdbutikken, hvor man kan købe en sodavand eller en kop kaffe og nyde den udenfor.

Vi har samlet en række forslag til aktiviteter i naturen og steder at tage hen for både den enkelte børnefamilie, ægteparret eller dig, der kunne have lyst at gå på opdagelse på egen hånd.

Husk på, at selvom I er ude i naturen, skal I stadig følge myndighedernes råd for at undgå at blive eller videregive smitte til andre mennesker. Sørg derfor for at holde god afstand og lad være med at mødes i grupper.